Menu

Værksted

Nye dæk til din bil

Hjulskifte med og uden opbevaring

Skal din bil have skiftet fra sommerhjul til vinterhjul eller vinterdæk, så kan vi hos Elkjær & Sørensen hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med dækhotel så du kan få opbevaret dine hjul og dæk hos os.
Når du får skiftet hjul hos os, er du sikret en god pris. Hjulskift koster fra kun kr. 425,- hos os i Nærum. Vi har online tidsbestilling så du kan hjemmefra kan booke en tid der passer dig, og så skifter vi dine hjul på maximalt en halv time

Trænger din bil til nye vinterdæk? Eller vil du gerne have fat i nye helårsdæk?

Hos Elkjær & Sørensen kan du købe nye bildæk og få professionel dækservice. Vi har specialiseret os i alt inden for dækservice, og du kan derfor være sikker på at få de helt rigtige bildæk til din bil, når du henvender dig til os. Du kan ringe til os på Tlf.: 4333 2220.

Gode dækpriser - dæk af høj kvalitet

Når du køber dine dæk hos os, kan du være sikker på, at du får dem til en god pris. Selvom vi udelukkende får dæk hjem, som er af høj kvalitet, synes vi ikke, at det er rimeligt, at du skal betale overpriser hos os. Vi har derfor et mantra, der går på, at vi til hver en tid vil tilbyde vores kunder rimelige priser, så ingen bliver snydt på vores værksted. Kommer du til os for at købe nye dæk, kan du altså føle dig sikker på, at du kan købe dæk til en god kvalitet, der er til at betale sig fra.

Køb af dæk og fælge - opbevaring på dækhotel

På vores værksted skifter vi dagligt dæk og hjul på vores kunders biler og udfører alle former for dækservice. Mangler du et sted at opbevare dine vinter- eller sommerdæk til bilen, kan du mod en mindre betaling få opbevaret dine dæk og hjul på vores dækhotel. Så slipper du ikke alene for at medbringe dine dæk / hjul, når vi skal skifte dem på din bil, men du slipper også for, at de skal fylde hjemme i dit skur eller på dit loft.

Skal du gå efter helårsdæk eller skifte mellem sommer- og vinterdæk?

Den helt klare fordel ved at investere i helårsdæk er, at du kan køre med de samme dæk hele året rundt. Du slipper altså for at skulle skifte til henholdsvis sommerdæk og vinterdæk.

Kører du mange kilometer dagligt, og kører du også steder, hvor der ikke nødvendigvis bliver ryddet sne dagligt i de kolde vintermåneder? Så bør du dog overveje, om det er en bedre ide at gå efter deciderede vinterdæk i den kolde tid med glat føre, og sommerdæk, der er specielt produceret til at køre i sommermånederne, hvor der ikke er risiko for glatte veje.

Hvorvidt, du skal vælge den ene eller den anden løsning, er klart en afvejning i forhold til hvor mange kilometer, som du tilbagelægger i din bil, og dit generelle kørselsbehov.

Skal du gå efter helårsdæk eller skifte mellem sommer- og vinterdæk?

Har du brug for professionel hjælp til hjulskifte / dækskifte eller anden form for dækservice, tager vi gerne imod dig på vores værksted. Du kan komme i kontakt med os ved at kigge forbi vores værksted eller ved at ringe til os på Tlf.: 4333 2220. Du har også mulighed for at sende os en mail på [email protected] eller du kan booke en tid online

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.