Menu

Værksted

Es biler Nærum

Finansiering af din nye bil

Elkjær & Sørensen´s finansiering
Danmarks billigste billån med fast rente fra bare 1,79%

Vil du gerne købe ny bil? så er det en god ide at kende dine ydelser til dit billån ned til mindste detalje? Så skal du vælge fast rente. På en bil til kr. 250.000,- er der kun kr. 100,- i forskel på en månedlig. ydelse mellem variabel og fast rente. Derfor er fast rente et godt valg, er vil ofte være vores klare anbefaling.

Forskellige lånetyper:

Billån med 20 % i udbetaling

Vælger du at lægge 20 % (eller mere) af bilens kontantpris, så vil du ofte kunne få det til en markant bedre rente og i nogle tilfælde også billigere oprettelsesgebyr, fordi risikoen for långiver vil være lavere, hvis du er i stand til at lægge en portion penge up front. Derfor er det altid anbefalelsesværdigt at vælge denne type, hvis man har mulighed for det, da ÅOP vil være lavere, og du dermed kan låne pengene for færre omkostninger.

Billån uden udbetaling

Har du ikke mulighed for at lægge en portion penge (20 % af kontantpris) ved køb af ny eller brugt bil, så kan denne finansiering være et glimrende alternativ. Du kan nemlig låne til en ny bil uden at skulle have en krone op af lommen fra start. Renten er typisk højere, men omvendt sparer man tinglysning til pant, så det er stadig et fornuftigt valg.

Finansiering af din nye bil hos ES Biler

Finansiering af grønne biler

Elkjær & Sørensen tilbyder grønne billån. Billig finansiering af alle elbiler og hybridbiler.
Rente fra 0,99%
Kontakt os for yderligere information om dette produkt.

Har du brug for finansiering af din næste drømmebil?

Det muligt at erhverve sig din drømmebil, med finansiering så du slipper for at binde dine penge i en lækker bil.

Det beløb, du låner, afhænger af bilens pris, og ofte kan du låne op til hele købsprisen. Nogle finansieringsmuligheder kræver en udbetaling. Dette er et engangsbeløb, du betaler i starten, som ofte er en procentdel af bilens pris. Det er også muligt at købe bilen uden udbetaling og få hele bilens pris finansieret gennem lånet. Lånet du kan få hos ES Biler er med rente. Det betyder, at du betaler mere tilbage end det oprindelige lånebeløb over tid. Rentens størrelse varierer afhængig af din kreditvurdering og låneudbyderens politikker.

Løbetiden kan du selv bestemme, det er den periode, du har til at betale lånet tilbage. Løbetiden kan variere fra et par år til op til ti år, afhængig af låneaftalen, bilens alder og hvor hurtigt du vil betale lånet tilbage. Du betaler lånet tilbage i månedlige rater, der dækker både selve lånebeløbet og renterne.

Din kreditvurdering spiller en stor rolle i finansieringsprocessen. En god kreditvurdering kan give dig bedre lånevilkår og lavere renter. Ofte bliver du kreditvurderet ud fra hvad du har af lån i forvejen. Der kigges på om du har lån i boligen, hvilket er helt normalt, om du har 1, 2, 3 billån i forvejen, lån til båd eller campingvogn. Der kigges også på din alder.

Husk du kan ikke låne penge før du er fyldt 18 år.

Indtil lånet er fuldt tilbagebetalt, fungerer bilen ofte som sikkerhed for lånet. Dette betyder, at låneudbyderen teknisk set ejer bilen, indtil du har betalt hele beløbet. Hvis du sælger din bil før du har betalt lånet tilbage så skal du betale lånet på bilen tilbage så der ikke længere er pant i bilen. Når dette er sket så skal du ikke betale flere renter eller gebyrer på billånet. 

Hvis du har overholdt dine lånebetingelser, betalt lånet til tiden og sørget for at overholde din låneaftale så kan du ofte få lov til at låne til penge til en anden bil. Nu kender finansieringsselskabet dig og hvordan du overholder aftalerne i har lavet, det er et kæmpe plus når du vil låne penge til køb af en ny bil.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.