Menu

Værksted

Få finansieret din nye bil hos os

Hos Elkjær & Sørensen får du Danmarks billigste billån med
en fast rente fra bare 1,79%

Vil du gerne kende dine ydelser til dit billån ned til mindste detalje? Så skal du vælge fast rente. På en bil til kr. 250.000,- er der kun kr. 100,- i forskel på en mdl. ydelse mellem variabel og fast rente. Derfor er fast rente et godt valg, er vil ofte være vores klare anbefaling.

Forskellige lånetyper:

Billån med 20 % i udbetaling

Vælger du at lægge 20 % (eller mere) af bilens kontantpris, så vil du ofte kunne få det til en markant bedre rente og i nogle tilfælde også billigere oprettelsesgebyr, fordi risikoen for långiver vil være lavere, hvis du er i stand til at lægge en portion penge up front. Derfor er det altid anbefalelsesværdigt at vælge denne type, hvis man har mulighed for det, da ÅOP vil være lavere, og du dermed kan låne pengene for færre omkostninger.

Billån uden udbetaling

Har du ikke mulighed for at lægge en portion penge (20 % af kontantpris) ved køb af ny eller brugt bil, så kan denne finansiering være et glimrende alternativ. Du kan nemlig låne til en ny bil uden at skulle have en krone op af lommen fra start. Renten er typisk højere, men omvendt sparer man tinglysning til pant, så det er stadig et fornuftigt valg.

Finansiering af grønne biler

Med Elkjær & Sørensens grønne billån tilbyder vi billig finansiering af alle el- og hybridbiler med rente fra 0,99%
Kontakt os for yderligere information om dette produkt.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.