Menu

Værksted

Es biler Nærum

Dit lokale dækcenter i Nordsjælland

Brug dit lokale dækcenter til dine 2 årlige dækskift

Vil du sikre dig at du er godt kørende inden den første frost melder sig, så er det tid til dækskifte nu. Brug dit lokale dækcenter i Nærum. Du skal blot booke tid, og køre ind i vores Drive-in så får du skiftet hjul i en fart. Du kan booke skift af bildæk online allerede nu, så du ikke kommer sidst i køen. Det danske vejr er ikke altid let at forudsige og frost og sne kan komme hurtigere end forventet.

Skal du have skift til vinterhjul eller have ombyttet sommerdækkene til vinterdæk så står dækcentret Elkjær & Sørensen klar til et hjulskifte eller dækskifte.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op indenfor 48 timer med et gratis og uforpligtende tilbud på hjulskifte og dækskifte.  

Allerede kunde? Bestil tid online nu, og vi fikser dit hjulskift hurtigt og effektivt:

Brug dit lokale dækcenter i nordsjælland ESBiler

Hjulskift der passer til sæsonen

Du anbefales 2 årlige dækskift, der matcher årstiden. Du bør skifte til vinter dæk når temperaturerne falder til ca. 7 grader eller derunder. Det plejer at være omkring 1. november. Sommerdæk skal på igen ca. omkring påske.

Der er dels de sikkerhedsmæssige årsager, din bil bremser simpelthen væsentlig bedre på dæk der er tilpasset årstiden. Men også af hensyn til din pengepung, da forkerte dæk til årstiden slides op hurtigere.

Du bør besøge dit dækcenter og skifte til vinterdæk når temperaturerne falder til ca. 7 grader eller derunder. Det plejer at være omkring 1. november. Sommerdæk skal på igen ca. omkring påske. Hos Elkjær & Sørensen kan du købe nye bildæk og få professionel dækservice. Teamet er specialiseret i alt inden for dækservice, og du kan derfor være sikker på at få de helt rigtige bildæk til din bil, når du henvender dig.

Lagerførende i vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk i de fleste størrelser

Hos Elkjær & Sørensen finder du dæk fra markedets bedste leverandører til din personbil, crossover, varevogn eller SUV/4×4. Dækspecialisterne står altid klar i dit lokale dækcenter, til at guide og vejlede dig i at finde de dæk, som passer bedst til dig og dit kørselsbehov. Du kan få vejledning om vejgreb, dækstøj, hastighed, belastning og meget mere.

Elkjær & Sørensen tilbyder at skifte hjul på bil, eller skifte dæk på bil til konkurrencedygtige priser.

Uanset om du selv har dine hjul med i bagagerummet, eller om du har benyttet dæk opbevaring på vores dækhotel, så er vi ud over at være grundige ligeledes hurtige og effektive til at udføre dit dækskift.

Du er sikret at komme til med det samme, og kan således planlægge derefter. Ofte er du kørt igen efter blot 20 minutter.

Du kan booke tid til dæk og hjulskift døgnet rundt via online værkstedsbooking. Find den tid der passer dig bedst og book tid med det samme, nemmere bliver da ikke.

Hjulskifte fra 425,-

Inkl. nulstilling af Dæktryksventiler

Komplethjul, stålfælge og alufælge

Har du købt en ny bil, og har behov for et komplet sæt vinterdæk på fælge, eller ønsker du blot nye fælge i et flottere design, kan Elkjær & Sørensen også hjælpe med det.

Kom forbi dit dækcenter, på Rundforbivej 271B 2850 Nærum, så kan du prøve vores konfigurator. Den kan vise dig, på en skærm, hvordan din bil og de nye dæk og fælge, vil se ud på netop din bil. Nye vinterdæk med fælge giver dig et hurtigere hjulskift.

Dækopbevaring på dækhotel

Hos Elkjær & Sørensen Dækhotel & Dækcenter kan du trygt få hjul- og dæk opbevaring vinteren eller sommeren.

Opbevaring på dækhotel og skift af dæk og hjul giver dig mange fordele når du bruger dit dækcenter. Du slipper for at transportere dine dæk og fælge frem og tilbage hvert forår og efterår. Ved at benytte et dæk hotel får du dine dæk / dæk og fælge opbevaret på den rigtige måde, i den rette temperatur, tørt og køligt, uden påvirkninger af solens stråler eller andre ting der kan forringe dine dæk.
Vælger du et dækhotel, er du sikker på dine hjul er klar når det igen bliver tid til at skifte.
Når du alligevel har afleveret dine hjul til opbevaring, så kan du vælge at få fælgene vasket, så de er flotte og rene når de skal sættes på bilen igen. Du slipper for selv at skulle i gang med hjulvask efter næste hjulskift.

På den måde slipper du for besværet med selv at fragte dine dæk frem og tilbage. Vi opbevarer dine dæk og hjul tørt og køligt, hvilket er optimalt for holdbarheden af dækkene.

Fordel ved Dækhotel og dækopbevaring

 • Du behøver ikke at slæbe rundt på dine dæk to gange om året.
 • Dine dæk optager ikke plads hjemme i dit skur, på loftet eller i kælderen.
 • Dine hjul ligger klar når du booker en tid.
 • Dine dæk og fælge bliver opbevaret ved de rigtige temperaturer, mørkt, koldt og tørt.
 • Holdbarheden på dækkene forbedres når de opbevares rigtigt.
 • Dækkene bliver registreret korrekt og tjekket for eventuelle fejl.
 • Du kan tilkøbe vask af fælge

Drive in på dit lokale bilværksted i Nordsjælland

Et vaerksted hvor der er Drive In på akutte mindre opgaver – ved travlhed, hvor vi ikke kan hjælpe dig her og nu, finder vi typisk en tid senere på dagen.

Det betyder at du blot kan komme forbi hvis du har behov for hjælp til f.eks.:

 • Lapning af dæk
 • Ny autopærer til bilen
 • Når din rude har fået et stenslag
 • Når din bil mangler olie eller andre væsker
 • Når du skal have skiftet et nøglebatteri

Hjulskifte uden opbevaring

Har du valgt at opbevare dine hjul og dæk derhjemme, kan du sagtens få skiftet hjul ved Elkjær & Sørensen. Du booker bare en tid online og sørger for at medbringe hjulene, så klare vi hjulskiftet både hurtigt og effektivt, samtidig med kvaliteten er i top.

Tips til dækopbevaring hjemme

Når du vælger dækopbevaring hjemme er det vigtigt at dine dæk opbevares indendørs på et køligt tørt sted. Aldrig i direkte sollys eller udsættes for kraftig kunstig belysning. Dækkene må heller ikke ligge tæt på kemikalier, syre og opløsningsmidler. Det er desuden vigtigt at de ikke ligger direkte op ad varmerør, radiator eller andre varmekilder. Dækkene skal opbevares ved temperaturen under 35 grader.
Når du opbevarer dæk og fælge, så sørg for de bliver hævet, så dækkene ikke trækker fugt op fra gulvet. Du kan bruge et dækstativ, træpaller eller hvad du nu har til rådighed. Løse dæk opbevares opretstående og skal drejes jævnligt.

Husk at vaske og rengøre dine fælge inden du sætter dem til opbevaring. Du vil helt sikkert bliver glad for det, når du henter dem frem igen.

Dækcenter ES biler Forskellige alufælge

Gode dæk priser - dæk af høj kvalitet

Når du køber dine dæk hos os, kan du være sikker på, at du får dem til en god pris. Selvom vi udelukkende får dæk hjem, som er af høj kvalitet, synes vi ikke, at det er rimeligt, at du skal betale overpriser hos os. Vi har derfor et mantra, der går på, at vi til hver en tid vil tilbyde vores kunder rimelige dæk priser, så ingen bliver snydt på vores værksted. Kommer du til os for at købe nye dæk, kan du altså føle dig sikker på, at du kan købe dæk til en god kvalitet, der er til at betale sig fra.

KØB AF DÆK OG FÆLGE - OPBEVARING PÅ DÆKHOTEL

På vores værksted skifter vi dagligt dæk og hjul på vores kunders biler og udfører alle former for dækservice. Mangler du et sted at opbevare dine vinter- eller sommerdæk til bilen, kan du mod en mindre betaling få opbevaret dine dæk og hjul på vores dækhotel.

Så slipper du ikke alene for at medbringe dine dæk / hjul, når vi skal skifte dem på din bil, men du slipper også for, at de skal fylde hjemme i dit skur eller på dit loft.

SKAL DU GÅ EFTER HELÅRSDÆK ELLER HJULSKIFTE MELLEM SOMMER- OG VINTERDÆK?

Den helt klare fordel ved at investere i helårsdæk er, at du kan køre med de samme dæk hele året rundt. Du slipper altså for at skulle skifte til henholdsvis sommerdæk og vinterdæk.

Kører du mange kilometer dagligt, og kører du også steder, hvor der ikke nødvendigvis bliver ryddet sne dagligt i de kolde vintermåneder? Så bør du dog overveje, om det er en bedre ide at gå efter deciderede vinter dæk i den kolde tid med glat føre. Du skifter så i foråret til sommer dæk der er specielt produceret til at køre i sommermånederne, hvor der ikke er risiko for glatte veje.

Hvorvidt, du skal vælge den ene eller den anden løsning, er klart en afvejning i forhold til hvor mange kilometer, som du tilbagelægger i din bil, og dit generelle kørselsbehov. Spørg på dit dækcenter hvis du vil have den bedste rådgivning i forhold til dine behov.

Dækskifte eller hjulskift hvad er forskellen?

Der er forskel på om du skal have skiftet dæk på fælge, eller du skal have skiftet hjul. Et dæk skift er, når du får sat nye dæk på de eksisterende fælge. Et hjulskifte er, når du får afmonteret hele hjulet, altså både dæk og fælge. Ved et dækskift skal du forvente en højere pris end ved hjulskifte. Hjulet skal fjernes fra bilen, dækket skal tages af hjulet, det nye dæk skal monteres, hjulet skal afbalanceres, og hjulet skal sættes på bilen igen. Prisen på skift af hjul er væsentlig lavere end skift dæk pris, da hjulskift går væsentlig hurtigere når du allerede har vinterdæk med fælge. Det kan derfor være en fordel for dig at investere i et sæt ekstra fælge til din bil.

Vi har det bedste udstyr til dækskift

Vi ved at det er vigtigt for bilens komfort og sikkerhed at bilens vejgreb altid er 100% optimeret. Derfor har vi også i det bedste og mest moderne udstyr, så vi kan montere og optimere dine dæk bedst muligt.

Vi kan håndtere alt fra småhjul på din trillebør til store dæk i op til 24”.

Sporing af din bil

Vi har også det helt rigtige udstyr til sporing af din bil, nemlig et 3D laser sporingsapparat. Sporing kaldes også en 4-hjulsudmåling og sikre at bilens hjulvinkler står helt korrekt.

Det er en god idé af få foretaget en 4-hjulsudmåling (sporing) hvis bilen f.eks. har kørt over et stort bump eller hvis styretøjet på en anden måde er blevet skadet.

Nogle af de indikationer du skal lægge mærke til eller tidspunkter hvor vi anbefaler at du får foretaget en 4-hjulsudmåling er f.eks.:

Hvorfor spore sin bil?

Er dine hjul ikke sporet korrekt, så kan det gå udover din bils brændstoføkonomi, unødig slidtage af dine dæk og dine medtrafikanter i trafikken, da bilen kan være mindre sikker. En sporing af bilen kan altså forbedre økonomien og samtidig bliver bilen mere behagelig at køre i.

Skal vi lave en 4-hjulsudmåling på din bil?

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.