Menu

Værksted

Hjulskift der passer til sæsonen

Vi er lagerførende af kvalitetsdæk
i de fleste størrelser

Hos Elkjær & Sørensen finder du dæk fra markedets bedste leverandører til din personbil, crossover, varevogn eller SUV/4×4, og vi står altid klar til at guide og vejlede dig i at finde de dæk, som passer bedst til dig og dit kørselsbehov. Vi kan fortælle dig om vejgreb, dækstøj, hastighed, belastning og meget mere.

Komplethjul, stålfælge og alufælge

Har du købt en ny bil, og har behov for et komplet sæt vinterhjul, -eller ønsker du blot nye fælge i et flottere design, kan vi også hjælpe med det.

Kom ned til os, vi har en konfigurator så du på en skærm kan se hvordan det vil se ud på netop din bil.

2 årlige dækskift

Vi anbefaler 2 årlige dækskift, der matcher årstiden. Det både af sikkerhedsmæssige årsager – din bil bremser simpelhen bedre på dæk tilpasset årstiden – men også af hensyn til din pengepung, da forkerte dæk til årstiden slides op hurtigere.

Du bør skifte til vinterdæk når temperaturerne falder til ca. 7 grader eller derunder. Det plejer at være omkring 1. november. Sommerdæk skal på igen ca. omkring påske. Hos Elkjær & Sørensen kan du købe nye bildæk og få professionel dækservice. Vi har specialiseret os i alt inden for dækservice, og du kan derfor være sikker på at få de helt rigtige bildæk til din bil, når du henvender dig til os

Hjulskifte fra 425,-

Inkl. nulstilling af Dæktryksventiler

Dækhotel

Hos Elkjær & Sørensen Dækhotel & dækcenter kan du trygt få opbevaret dine dæk og hjul vinteren eller sommeren over.

På den måde slipper du for besværet med selv at fragte dine dæk frem og tilbage. Vi opbevarer dine dæk og hjul tørt og køligt, hvilket er optimalt for holdbarheden af dækkene.

Du er sikret hurtig ekspedition

Uanset om du selv har dine hjul med i bagagerummet, eller om du har dem opbevaret på vores dækhotel, så er vi ud over at være grundige også hurtige og effektive.

Du er sikret at komme til med det samme, og kan således planlægge derefter. Ofte er du kørt igen efter blot 20 minutter.

Vi har Drive In på akutte mindre opgaver – ved travlhed hvor vi ikke kan hjælpe dig her og nu, finder vi typisk en tid senere på dagen.

Det betyder at du blot kommer forbi
hvis du har behov for hjælp til f.eks.:

Gode dækpriser - dæk af høj kvalitet

Når du køber dine dæk hos os, kan du være sikker på, at du får dem til en god pris. Selvom vi udelukkende får dæk hjem, som er af høj kvalitet, synes vi ikke, at det er rimeligt, at du skal betale overpriser hos os. Vi har derfor et mantra, der går på, at vi til hver en tid vil tilbyde vores kunder rimelige priser, så ingen bliver snydt på vores værksted. Kommer du til os for at købe nye dæk, kan du altså føle dig sikker på, at du kan købe dæk til en god kvalitet, der er til at betale sig fra.

Køb af dæk og fælge - opbevaring på dækhotel

På vores værksted skifter vi dagligt dæk og hjul på vores kunders biler og udfører alle former for dækservice. Mangler du et sted at opbevare dine vinter- eller sommerdæk til bilen, kan du mod en mindre betaling få opbevaret dine dæk og hjul på vores dækhotel.

Så slipper du ikke alene for at medbringe dine dæk / hjul, når vi skal skifte dem på din bil, men du slipper også for, at de skal fylde hjemme i dit skur eller på dit loft.

Skal du gå efter helårsdæk eller skifte mellem sommer- og vinterdæk?

Den helt klare fordel ved at investere i helårsdæk er, at du kan køre med de samme dæk hele året rundt. Du slipper altså for at skulle skifte til henholdsvis sommerdæk og vinterdæk.

Kører du mange kilometer dagligt, og kører du også steder, hvor der ikke nødvendigvis bliver ryddet sne dagligt i de kolde vintermåneder? Så bør du dog overveje, om det er en bedre ide at gå efter deciderede vinterdæk i den kolde tid med glat føre, og sommerdæk, der er specielt produceret til at køre i sommermånederne, hvor der ikke er risiko for glatte veje.

Hvorvidt, du skal vælge den ene eller den anden løsning, er klart en afvejning i forhold til hvor mange kilometer, som du tilbagelægger i din bil, og dit generelle kørselsbehov.

Vi har det bedste udstyr

Vi ved at det er vigtigt for bilens komfort og sikkerhed at bilens vejgreb altid er 100% optimeret. Derfor har vi også i det bedste og mest moderne udstyr, så vi kan montere og optimere dine dæk bedst muligt.

Vi kan håndtere alt fra småhjul på din trillebør til store dæk i op til 24”.

Sporing af din bil

Vi har også det helt rigtige udstyr til sporing af din bil, nemlig et 3D laser sporingsapparat. Sporing kaldes også en 4-hjulsudmåling og sikre at bilens hjulvinkler står helt korrekt.

Det er en god idé af få foretaget en 4-hjulsudmåling (sporing) hvis bilen f.eks. har kørt over et stort bump eller hvis styretøjet på en anden måde er blevet skadet.

Nogle af de indikationer du skal lægge mærke til eller tidspunkter hvor vi anbefaler at du får foretaget en 4-hjulsudmåling er f.eks.:

Hvorfor spore sin bil?

Er dine hjul ikke sporet korrekt, så kan det gå udover din bils brændstoføkonomi, unødig slidtage af dine dæk og dine medtrafikanter i trafikken, da bilen kan være mindre sikker. En sporing af bilen kan altså forbedre økonomien og samtidig bliver bilen mere behagelig at køre i.

Skal vi lave en 4-hjulsudmåling på din bil?

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.