Menu

Værksted

Es biler Nærum

Feynlab® Keramisk Coating

Beskyt din bil-investering med verdens mest avancerede coating.

Hos Elkjær & Sørensen er vi certificeret installatør af Feynlab® ,som har opfundet keramisk coating til biler,  og som den dag i dag, er verdens førende og mest innovative producent af keramisk coating til biler.

Kan kun købes via certificerede installatører.
Se løsninger og priser længere nede på siden.

Kontakt os vedr. keramisk nano coating til din bil
 

FEYNLAB® NANO CERAMIC COATING

CERAMIC ULTRA V2

Selvrensende egenskaber
Vanvittig dybde og glans
5 års garanti med certifikat

Pris kr. 7.995,-

FEYNLAB® CERAMIC ULTRA V2 er en game-changer inden for coating verdenen, og tilbyder en ikke tidligere set løsning, der kombinerer en patenteret biphasal teknologi med langvarig beskyttelse, øget farvedybde og ekstrem hydrofobisk overflade. Gør dig klar, til at opleve en coating som virkelig skiller sig ud i mængden!

Fenylab ultra version 2

BEHANDLING:

INDVENDIG

FEYNLAB® NANO CERAMIC COATING

SELF HEAL PLUS

Reparerer selv og eliminerer
mikro ridser og lette hvirvler
7 års garanti med certifikat

*Pris fra kr. 22.995,-

FEYNLAB® HEAL PLUS er den tykkeste og mest avancerede keramiske belægning, der findes til biler. Ved opvarmning til over 60°C forsvinder fine ridser og mikrohvirvler, og kun en glat og superblank overflade står tilbage. *Installationsprisen er fra kr. 22.995,- og afhænger af hvor meget polering din bil skal have først.

Fenylab Overcoat

UDVENDIG

INDVENDIG

TILGÆNGELIGE TILVALG

  • Coating af fælge udvendigt (4 stk) kr. 895,-

    FEYNLAB® CERAMIC WHEEL AND CALIPER er en coating specielt udviklet til ekstreme temperaturer

  • Coating af alle ruder kr. 895,-

    FEYNLAB® WINDOW COATING er en ultra holdbar, ekstremt glat og superhydrofob vinduesbehandling, som binder kovalent til glas

  • Coating af forrude kr. 595--

    FEYNLAB® WINDOW COATING er en ultra holdbar, ekstremt glat og superhydrofob vinduesbehandling, som binder kovalent til glas

Keramisk Coating WiKi - så svar på dine spørgsmål

Har du også stillet dig selv spørgsmål som fx. “hvad er keramisk coating?”
 Eller “hvad koster det?” og “hvor længer holder det? 
Så skal du klikke på nedenstående knap, der får du svar på det hele.

Bilpleje ydelser

Læs om hvad vi ellers kan tilbyde.
Vi kan håndvaske & støvsuge din bil, imprægnere textiler, polere lygter op, fjerne dårlig lugt og meget mere

Keramisk coating hos os forlænger din bils levetid ved at beskytte din bils lak mod slid og skønhedspletter med en forebyggende barriere mod salt, snavs, bremsestøv, asfaltstøv, UV-stråler og andet, der kan give lakskader, korrosion og rust. Vores ceramic coating bevarer din bils skinnende glans i lang tid – uanset om du har en fabriksny bil eller en brugt bil. Det gør din bil meget lettere at vaske og holde ren, fordi skidt og snavs ikke sætter sig så lige så hårdt i coatingen, som det gør i lakken. Vores tilgang til rensning, coating, hærdning, og polering gør, at din bils lak er beskyttet i op til 7 år af et permanent, holdbart, hårdt og fleksibelt gennemsigtigt skjold. Beskyt din bil og hold den ny længere.

Hvorfor keramisk coating af din bil?

✓ God investering
Keramisk coating hos os forlænger din bils levetid ved at beskytte din bils lak mod slid og skønhedspletter med en forebyggende barriere mod insekter, salt, snavs, bremsestøv, asfaltstøv, UV-stråler og andet, der kan give lakskader, korrosion og flyverust.
Gensalgsværdien vil derfor være væsentligt højere, så det betaler sig på længere sigt.

✓ Bevarer din bils glans
Vores keramiske coating bevarer din bils skinnende glans i lang tid – uanset om du har en fabriksny bil eller en brugt bil.
Når coatingen er påført, vil du se en spejleffekt, glans og farvedybde, der ikke kan sammenlignes med noget andet. 

✓ Mindre vedligeholdelse
Den glatte overflade tillader ikke salt, snavs, bremsestøv eller andet i vores hårde danske klima at klæbe så hårdt til din bil. Det gør din bil meget lettere at vaske og holde ren, fordi skidt og snavs ikke sætter sig så lige så hårdt i coatingen, som det gør i lakken. Vores tilgang til rensning, polering, coating og hærdning gør, at din bils lak er beskyttet i op til 7 år med garanti af et permanent, holdbart, hårdt og fleksibelt gennemsigtigt skjold. 

Nogle siger det er bedre med PPF folie?

Endnu en grund til, at FEYNLAB® er førende inden for udvikling af Keramisk Coating
En af de mest imponerende egenskaber ved PPF folie (Paint Protection Film) er dens selvhelbredende egenskaber. Du skal blot opvarme filmen ved fx at parkere i solen eller påføre varmt vand, så forsvinder hvirvler og lette ridser lige for øjnene af dig.

PPF er dog ofte udenfor de flestes budget. Der er i vores øjne også andre ulemper, såsom mindre glans og generelt ikke en ligeså flot bil, som ved keramisk coating, ligesom snavs i samlinger, luftbobler og/eller vand efter stenslag er andre udfordringer ved PPF folie. Derfor er vi glade for, at kunne levere en løsning der indeholder det bedste fra begge, og til en pris der ligger lige midt i mellem.

FEYNLAB® HEAL PLUS er den tykkeste og mest avancerede keramiske belægning der findes til biler, og den har den fantastiske egenskab, at den ved opvarmning selv fjerner fine ridser og mikrohvirvler – lige for øjnene af dig.

I løbet af produktets levetid vil en bil, der er coatet med FEYNLAB® HEAL PLUS, vise væsentligt færre hvirvelmærker og fine ridser end andre professionelle keramiske nano-belægninger på markedet, netop på grund af belægningens selv reparerende egenskaber.

Kontakt os i dag for en personlig demonstration af dette utroligt spændende produkt.

Helt ny Xpeng G9 
Ankommet til 
Coating behandling

Helt ny Xpeng G9
Ankommet til
Coating behandling
...

12 0
Hele Juni måned har vi på mekanisk værksted åbent helt frem til kl. 22.
-dvs du kan få lavet service, skiftet bremser, få monteret nye dæk osv. når det passer dig! Er tiltaget en succes, vil vi fortsætte den udvidede åbningstid.

#esbilerdk #automester #nordslælland #nærum

Hele Juni måned har vi på mekanisk værksted åbent helt frem til kl. 22.
-dvs du kan få lavet service, skiftet bremser, få monteret nye dæk osv. når det passer dig! Er tiltaget en succes, vil vi fortsætte den udvidede åbningstid.

#esbilerdk #automester #nordslælland #nærum
...

3 0
Mazdarati får maximal beskyttelse med Feynlab Keramisk Coating

Mazdarati får maximal beskyttelse med Feynlab Keramisk Coating ...

6 0
FEYNLAB COATING
KALIBRE NYMALEDE
KLAR TIL AFLEVERING

FEYNLAB COATING
KALIBRE NYMALEDE
KLAR TIL AFLEVERING
...

17 4

Vidste du, at vi har en afdeling for klargøring og bilpleje, og at vi er er installatør af verdens mest avancerede nano keramiske coating produkter fra amerikanske Feynlab® ?

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.