Menu

Værksted

Es biler Nærum

Leasing

Leasing af bil

Det er blevet mere og mere populært at lease privatbil i stedet for at købe en bil. Det kan være svært at gennemskue, hvad der i sidste ende bedst kan betale sig i forbindelse med leasing af bil. Det der betyder noget er, hvor mange kilometer du forventer at køre, hvor lang tid du forventer at skulle beholde bilen.

Hvis du gerne vil skifte bil ofte, eller gerne vil afprøve en elbil frem for en benzin- eller dieselbil, kan privatleasing af bil være en noget for dig. Du binder dig kun for et vist antal år. Når leasingperioden udløber, har du igen mulighed for at se hvilken type bil og hvilket drivmiddel der passer til dig til den tid.

Når du skal kigge efter en god leasing aftale, er der flere ting du kan stille krav til ved leasingselskaberne

Leasing af brugt bil også kaldet ReLeasing

Hvis det er ok for dig at din nye bil ikke er helt ny, så vil du kunne få billig leasing af brugte biler, til en lavere pris end når bilen er helt ny. Når du leaser en brugt bil, der allerede har kørt de første kilometer, undgår du den store afskrivning, som nye biler oplever det første år. Du kan faktisk få mulighed for, ved leasing af privat bil, at få en brugt bil i høj kvalitet til en rimelig månedlig leasingydelse. Der er ligeledes mulighed for at finde leasing af brugt bil uden udbetaling. Med f.eks. kortids leasing af brugte biler, skal du kun forholde dig til den månedlige ydelser, ingen udbetaling og etableringsomkostninger.

Leasingaftaler

Fordele ved leasing

Ulemper ved leasing

Hvad er Flexleasing?

Flexleasing er den primære form for leasing, Elkjær & Sørensen tilbyder. Det er en attraktiv løsning for dem, der ønsker at nyde godt af en luksusbil uden at skulle betale dobbelt pris for at få danske nummerplader på bilen.

Med en flexleasingaftale betaler du kun en forholdsmæssig registreringsafgift, der er fordelt over leasingperioden. Den præcise afgift afhænger af bilens kilometerstand, alder og den fulde registreringsafgift for bilen, hvis den skulle indregistreres til fuld afgift.

Flexleasingaftaler kan indgås både af private og erhvervskunder.

Fordele

Ulemper

Hvilke biler egner sig til flexleasing?

Flexleasing giver primært mening for dyrere biler på grund af de betydelige besparelser på registreringsafgiften. En tommelfingerregel er, at en tilsvarende bil, hvis den skulle købes til fuld afgift i Danmark, ville koste 500.000 kroner eller mere

Skal vi finde en bil til dig?

Hos Elkjær & Sørensen, har vi konstant et lager af nyere brugte biler klar til omgående
levering, hvoraf en del egner sig rigtig godt til at lease.
Du kan se vores nuværende lager her

Men, i tillæg til det, har vi også hele Europa som vores lager. Konkret betyder det, at du kan bede os source en specifik bil til dig, og i
samarbejde med vores finansieringspartnere, kommer vi herefter med forslag til flexleasing af din drømmebil, og forestår alt ligefra
hjemtagning og til du er køreklar i din nye bil.

Vi køber din bil, også uden
at du køber en af os

Erhvervsleasing af bil

Leasing af bil erhverv, funger sådan at virksomheden leaser en bil ved et leasingselskab, hvorefter firmaet har brugsretten over bilen. Det kan være en varebil til transport af varer. Ofte bruges leasing af en firmabil til konsulenten. Mange virksomheder vælger at lease hele vognparken, da de dermed slipper for at binde virksomhedens kapital i lastbiler, varebiler og personbiler. Leasing af en varevogn og andre biler til erhvervsmæssig brug, giver fuldt fradrag for omkostningerne.

Der findes to forskellige leasingmodeller, finansiel og operationel.
Operationel leasing giver virksomheden en aftale, der giver et fuldt overblik over alle omkostninger. Det passer godt til mange virksomheder, da de dermed kan budgettere med de faste omkostninger til hele bilparken. Virksomheden aftaler det antal kilometer der køres pr. år, og der betaler et fast månedligt beløb for bilen. Alt service og reparationer er med i aftalen. Når aftalen udløber afleveres bilen og der er kun ekstra omkostninger, hvis bilen har fejl og mangler, eller der er kørt flere kilometer. Værdiforringelse af bilen og problemet med at få bilen solgt videre, ligger ved leasingselskabet.

Med finansiel leasing finansierer leasingfirmaet firmabilen. Der er normalt ikke service og reparationer med i aftalen, Der er selskaber hvor denne ydelse kan tilkøbes. Derudover står virksomheden selv for at sælge bilen til den aftalte restværdi, når aftalen udløber.
Det kan være billigere at vælge finansiel leasing hvis bilen bliver kørt hårdt, og er udsat for skader på grund af arbejdets karakter. F.eks. håndværkere, der bruger bilen til transport af materialer, hvor firmabilen står udsat på byggepladser og risikere buler og skrammer.

For de fleste virksomheder giver det mest mening at vælge erhvervsleasing af firmabilen. 
Er det vigtigt at have fuld kontrol over det månedlige bilbudget, og en aftale uden noget at bekymre sig om, så er det operationel leasing det rigtige valg.
Har der historisk set været mange skader på firmabilen, kan det være en fordel at vælge finansiel leasing.

Flexleasing for private og erhverv

Flexlease er en efterspurgt form, for både private og erhverv. Ved flexleasing undgår du at betale den fulde registreringsafgift. I stedet for, betaler du registreringsafgift i små månedlige rater, hvilket typisk udgør en periode på 12 måneder. Du undgår dermed en stor likviditetsbinding.

Går du og drømmer om en bestemt luksusbil, kan flexlease være vejen til at få din drøm opfyldt.

Flexleasing er specielt egnet til biler i prisklassen + 300.000kr. inkl. moms og afgift. Flexlease er velegnet til såvel nye som brugte biler. Det er dog mest attraktivt at vælge biler der er mere end 3 år, hvor du hver måned kun betaler 0,5 % af den totale afgift.

Biler der er 0-3 måneder, skal du betale 2 % af den totale afgift pr. måned. 3-36 måneder er afregning 1 % af den totale afgift.

Hvis du vælger flexlease, er det vigtigt du gennemgår aftalen grundigt og får en grundig forklaring på hele økonomien fra start til du aflevere bilen igen.

Hvad er Flexleasing?

Flexleasing er en efterspurgt leasings form for både private og erhverv. Ved flexleasing undgår du at betale den fulde registreringsafgift. I stedet for, betaler du registreringsafgift i små månedlige rater, hvilket typisk udgør en periode på 12 måneder. Du undgår dermed en stor likviditetsbinding.

Går du og drømmer om en bestemt luksusbil, kan flexleasing være vejen til at få din drøm opfyldt.

Flexleasing er specielt egnet til biler i prisklassen + 300.000kr. inkl. moms og afgift. Flex er velegnet til såvel nye som brugte biler. Det er dog mest attraktivt at vælge biler der er mere end 3 år, hvor du hver måned kun betaler 0,5 % af den totale afgift. Biler der er 0-3 måneder, skal du betale 2 % af den totale afgift pr. måned. 3-36 måneder er afregning 1 % af den totale afgift.

Hvis du vælger flexlease, er det vigtigt du gennemgår aftalen grundigt og får en grundig forklaring på hele økonomien fra start til du aflevere bilen igen. Ved Flex lease betaler du kun afgift i de måneder hvor bilen er aktiv, i stedet for betaling af den fulde afgift. Når en bil kommer til Danmark, skal der betales registreringsafgift før den kan få nummerplade. Afgiften fastsættes af SKAT ud fra tilsvarende biler på fuld afgift i markedet. Ved flexlease deles denne afgift op i små bidder. Det typiske er 12 måneder, hvorefter aftalen kan forlænges.

Slip for at betale den fulde afgift

Ved Flexlease betaler du kun afgift i de måneder hvor bilen er aktiv, i stedet for betaling af den fulde afgift. Når en bil kommer til Danmark, skal der betales registreringsafgift før den kan få nummerplade.

Afgiften fastsættes af SKAT ud fra tilsvarende biler på fuld afgift i markedet. Ved Flexlease deler man denne afgift op i små bidder. Det typiske er 12 måneder, hvorefter aftalen kan forlænges.

Hvad koster Flexleasing?

Flexleasing koster mindre i afgift da du kun betaler for afgift i den periode du har bilen. Det er ikke tilladt for privatpersoner at eje biler der bliver flexleaset. Du finansierer brugen af bilen igennem et finansieringsselskab, der køber bilen og efterfølgende lejer den ud til dig.

For at finansieringsselskabet kan få finansieret deres køb af bilen, får du tillagt den rente som selskabet kræver. Den samlede ydelse pr. måned består af et afdrag på registreringsafgiften, en mindre forrentning af bilens kapitalbinding og renter til finansieringsselskabet.

Når flexleasing aftalen udløber, kan du få lavet en ny genberegning af aftalen og forsat køre videre i bilen.
Ønsker du en ny bil, skal du indfri den restværdien der er aftalt, og bilens ejerskab overføres til dig. Du skal nu selv sørge for at sælge bilen videre. Her skal du være opmærksom på, at bilen nu er uden registreringsafgift, hvilket giver mulighed for at sælge den i hele Europa. De fleste flexleasingselskaber kan være behjælpelig med at sælge bilen videre.
Restværdien fastsættes af finansieringsselskabet, og er den værdi som bilen forventes at have ved periodens udløb. Her er indregnet afskrivning på bilen, da den jo falder i værdi fra første dag den kommer på gaden.

array(64) {
 ["id"]=>
 string(5) "62gx4"
 ["internal_reference"]=>
 string(17) "WAUZZZ4M1HD002260"
 ["bilinfo_id"]=>
 NULL
 ["bi_leasing_id"]=>
 string(9) "454400324"
 ["bi_is_van"]=>
 bool(false)
 ["bi_categories"]=>
 string(0) ""
 ["categories"]=>
 array(0) {
 }
 ["vehicle_id"]=>
 string(36) "de683746-ca8c-cffd-32f1-08da9c6a7ad4"
 ["title"]=>
 string(36) "3,0 TDi 272 S-line quattro Tiptr. 5d"
 ["full_title"]=>
 string(44) "Audi Q7 3,0 TDi 272 S-line quattro Tiptr. 5d"
 ["thumbnail"]=>
 string(89) "https://cdn.findleasing.nu/media/offer_listings/62gx4/thumbnail/th_2v9mzlkhjrj5z50eg6.jpg"
 ["ownership"]=>
 array(2) {
  ["id"]=>
  int(1)
  ["text"]=>
  string(7) "Erhverv"
 }
 ["leasing_type"]=>
 array(2) {
  ["id"]=>
  int(0)
  ["text"]=>
  string(11) "Flexleasing"
 }
 ["funding"]=>
 array(2) {
  ["id"]=>
  int(1)
  ["text"]=>
  string(9) "Finansiel"
 }
 ["stock_status"]=>
 int(0)
 ["state"]=>
 array(2) {
  ["id"]=>
  int(1)
  ["text"]=>
  string(5) "Brugt"
 }
 ["matrix_ranges"]=>
 array(2) {
  ["periods"]=>
  array(3) {
   [0]=>
   int(12)
   [1]=>
   int(24)
   [2]=>
   int(36)
  }
  ["kilometers"]=>
  array(8) {
   [0]=>
   int(15000)
   [1]=>
   int(20000)
   [2]=>
   int(25000)
   [3]=>
   int(30000)
   [4]=>
   int(35000)
   [5]=>
   int(40000)
   [6]=>
   int(45000)
   [7]=>
   int(50000)
  }
 }
 ["free_mileage"]=>
 bool(false)
 ["price"]=>
 int(220000)
 ["price_tax"]=>
 bool(false)
 ["detail_price"]=>
 NULL
 ["detail_price_with_tax"]=>
 bool(true)
 ["price_wo_tax"]=>
 NULL
 ["price_wo_tax_with_tax"]=>
 bool(false)
 ["period"]=>
 int(12)
 ["price_monthly"]=>
 int(3812)
 ["price_monthly_tax"]=>
 int(4764)
 ["first_pay"]=>
 int(80000)
 ["first_pay_tax"]=>
 int(100000)
 ["first_pay_min"]=>
 int(46403)
 ["first_pay_max"]=>
 int(92836)
 ["remaining_value"]=>
 int(185000)
 ["remaining_value_tax"]=>
 int(231250)
 ["remaining_value_min"]=>
 float(0)
 ["remaining_value_max"]=>
 float(0)
 ["deposit"]=>
 NULL
 ["total_cost"]=>
 int(125744)
 ["interest_rate"]=>
 string(5) "5.200"
 ["additional_monthly_pay"]=>
 int(50)
 ["delivery"]=>
 NULL
 ["delivery_included"]=>
 bool(true)
 ["handling"]=>
 int(19995)
 ["establishing_price"]=>
 int(6245)
 ["establishing_price_included"]=>
 bool(true)
 ["show_price"]=>
 bool(false)
 ["address"]=>
 array(4) {
  ["id"]=>
  int(706)
  ["street"]=>
  string(17) "Rundforbivej 271B"
  ["zip_code"]=>
  string(4) "2850"
  ["city"]=>
  string(6) "Nærum"
 }
 ["car"]=>
 array(19) {
  ["tax_price"]=>
  int(336315)
  ["taxation"]=>
  NULL
  ["hide_taxation"]=>
  bool(false)
  ["make"]=>
  string(4) "Audi"
  ["model"]=>
  string(2) "Q7"
  ["year"]=>
  int(2016)
  ["first_registration"]=>
  string(10) "2016-06-24"
  ["delivery_date"]=>
  NULL
  ["vin_number"]=>
  string(17) "WAUZZZ4M1HD002260"
  ["mileage"]=>
  int(169000)
  ["efficiency"]=>
  float(16.4)
  ["fuel_type"]=>
  string(6) "Diesel"
  ["plates"]=>
  string(10) "Hvidpladet"
  ["wheel_drive"]=>
  string(14) "Firehjulstræk"
  ["gear_type"]=>
  string(10) "Automatisk"
  ["bodywork"]=>
  string(3) "---"
  ["power_in_hp"]=>
  int(272)
  ["cylinders"]=>
  int(6)
  ["kilometers"]=>
  int(15000)
 }
 ["pub_date"]=>
 string(32) "2022-10-05T12:31:16.549842+02:00"
 ["images"]=>
 array(18) {
  [0]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/6orxd3grkpyxwcgpmp.jpeg"
   ["order"]=>
   int(1)
  }
  [1]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/xwrez2l7c201hyi8oo.jpeg"
   ["order"]=>
   int(2)
  }
  [2]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/88q34kqmrv2qpx54h5.jpeg"
   ["order"]=>
   int(3)
  }
  [3]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/16kzmik1xvzszlegs3.jpeg"
   ["order"]=>
   int(4)
  }
  [4]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/jufhwc3c0dsnfgsnt9.jpeg"
   ["order"]=>
   int(5)
  }
  [5]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/vl4n61ot01llhzlpah.jpeg"
   ["order"]=>
   int(6)
  }
  [6]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/cqnxk2dse7p4660p21.jpeg"
   ["order"]=>
   int(7)
  }
  [7]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/3fk4190vft8pkrl112.jpeg"
   ["order"]=>
   int(8)
  }
  [8]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/wx834a7dv8ftxjjlbo.jpeg"
   ["order"]=>
   int(9)
  }
  [9]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/x3r5aiymklaixlj11m.jpeg"
   ["order"]=>
   int(10)
  }
  [10]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/diedbb0jzl1qs2761x.jpeg"
   ["order"]=>
   int(11)
  }
  [11]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/f29blqfzpgcgczia10.jpeg"
   ["order"]=>
   int(12)
  }
  [12]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/dzdgeyjai29arffzvu.jpeg"
   ["order"]=>
   int(13)
  }
  [13]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/5yhca3d93xtncq4vi9.jpeg"
   ["order"]=>
   int(14)
  }
  [14]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/6v3ipjw6irdc5ccd3z.jpeg"
   ["order"]=>
   int(15)
  }
  [15]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/4bwe6dwxtby3i81up6.jpeg"
   ["order"]=>
   int(16)
  }
  [16]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/nlzzifxpfi5txbv6ly.jpeg"
   ["order"]=>
   int(17)
  }
  [17]=>
  array(2) {
   ["image"]=>
   string(73) "https://acdn.findleasing.nu/media/vehicles/j7n8j5/lv9brye7zi1aaaiytx.jpeg"
   ["order"]=>
   int(18)
  }
 }
 ["services"]=>
 array(0) {
 }
 ["description"]=>
 string(1528) "BEMÆRK: TOPUDSTYR herunder bl.a. Panorama el-soltag • Luftundervogn, Adaptiv Fartpilot • El-sæder m. memory • Lane Change Assist • Blind Spot sensor, • Maxtrix Beam LED • Head-Up Display • Digitalt Cockpit • Keyless Entry/GO • El-Bagklap • Elektrisk anhængertræk • Navigation High • 360 grader kamera • BOSE Audio • Motorkabinevarmer m. fjernbetjening

Beregn din leasingydelse direkte på esbiler.dk - både privat & erhverv

GENERAL BESKRIVELSE: Sort metallic, 21" alufælge, aut.gear/tiptronic, 2 zone klima, motorkabinevarmer, nøglefri betjening, kørecomputer, infocenter, startspærre, auto. nedbl. bakspejl, udv. temp. måler, regnsensor, sædevarme, el indst. førersæde m. memory, el indst. forsæder, glastag, el-soltag, 4x el-ruder, el-klapbare sidespejle m. varme, automatisk parkerings system, 360° kamera, bakkamera, parkeringssensor (bag), parkeringssensor (for), adaptiv fartpilot, automatisk start/stop, el betjent bagklap, dæktryksmåler, adaptiv undervogn, elektrisk parkeringsbremse, skiltegenkendelse, navigation, multifunktionsrat, bluetooth, musikstreaming via bluetooth, digitalt cockpit, headup display, usb tilslutning, armlæn, isofix, bagagerumsdækken, læderindtræk, splitbagsæde, læderrat, sportssæder, lygtevasker, fuld led forlygter, 7 airbags, vognbaneassistent, blindvinkelsassistent, automatisk nødbremsesystem, mørktonede ruder i bag, service ok, svingbart træk (elektrisk), diesel partikel filter

Ring for besigtigelse, da bilen kører til daglig"
 ["html_description"]=>
 NULL
 ["remove_newlines"]=>
 bool(false)
 ["terms"]=>
 string(71) "Der foretages en positiv kreditgodkendelse inden endelig leasingaftale."
 ["public_url"]=>
 string(34) "https://www.tilbud.me/offer/62gx4/"
 ["show_on_website"]=>
 bool(true)
 ["has_service_matrix"]=>
 bool(false)
 ["has_guarantee_matrix"]=>
 bool(true)
 ["has_insurance_matrix"]=>
 bool(false)
 ["service_matrix_included"]=>
 bool(false)
 ["guarantee_matrix_included"]=>
 bool(true)
 ["insurance_matrix_included"]=>
 bool(false)
 ["in_stock"]=>
 bool(false)
 ["mobile_url"]=>
 string(0) ""
}

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.