Menu

Værksted

Es biler Nærum

Chiptuning

Landberg Chiptuning

Siden 2001 har Thomas Landberg arbejdet som software ingeniør med tuning af biler. I denne periode har Landberg opnået landets største og bedste omdømme, når det kommer til området omkring tuning af biler.

Hos Elkjær & Sørensen, er vi autoriseret forhandler af Landberg Chiptuning, og vi har udstyr til at tune langt de fleste nyere biler.

Hvorfor tune/optimere din bil?

Ved en tuning af biler med turbomotor opnås der en række fordele som:

Dækker min garanti fortsat?

Såfremt bilen optimeres og forhandleren skulle opdage dette, frasiger forhandlerne sig normalt garantien på tilknyttede komponenter. Dvs. om motor, gearkasse, styreenheder mv. Forhandlerne skal dog stadig kunne påvise, at tuningen skulle være årsagen til en eventuel reklamation på deres garantidækkede komponenter.

Få et gratis tilbud

Bliv ringet op indenfor 48 timer med et gratis og uforpligtende tilbud på keramisk coating eller på rengøring af din bil. 

Tuning og holdbarhed

Holdbarhed er en af de vigtigste faktorer, når det kommer til tuning af biler med Landberg software. Målet med hver enkelt tuning er derfor at udføre et godt stykke arbejde, der ikke overbelaster bilen. Derfor kan kan vi også afvise at tune en bil, såfremt den er i en stand hvor vi ikke mener det er forsvarligt rent holdbarhedsmæssigt.

Hvordan foregår tuningen?

En tuning foregår ved først at opdatere bilens originale software med evt. opdateringer, og derefter udlæse bilens software fra motorstyringen. Denne software sendes herefter over til Landberg, der ændrer parametrene på motoren, hvorefter softwaren så indlæses i bilens motorstyring på ny, og tuningen er nu udført.

Hvad koster en tuning?

Tuning hos Elkjær & Sørensen, koster fra kr. 3.500,- Dertil findes tillægsydelser som modificering af DSG/automatgearkasse, EGR off osv. Kontakt os for nærmere info eller book tid online.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.