Menu

Værksted

Es biler Nærum

Dit lokale værksted i Nordsjælland

Dit lokale værksted i nordsjælland

Dit lokale værksted i nordsjælland

Skal din bil have skiftet fra sommerhjul til vinterhjul eller vinterdæk, så kan vi hos Elkjær & Sørensen hjælpe dig. Vi kan også hjælpe med dækhotel så du kan få opbevaret dine hjul og dæk hos os.
Når du får skiftet hjul hos os, er du sikret en god pris. Hjulskift koster fra kun kr. 425,- hos os i Nærum. Vi har online tidsbestilling så du kan hjemmefra kan booke en tid der passer dig, og så skifter vi dine hjul på maximalt en halv time

Trænger din bil til nye vinterdæk? Eller vil du gerne have fat i nye helårsdæk?

Hos Elkjær & Sørensen kan du købe nye bildæk og få professionel dækservice. Vi har specialiseret os i alt inden for dækservice, og du kan derfor være sikker på at få de helt rigtige bildæk til din bil, når du henvender dig til os. Du kan ringe til os på Tlf.: 4333 2220.

Gode dækpriser - dæk af høj kvalitet

Når du køber dine dæk hos os, kan du være sikker på, at du får dem til en god pris. Selvom vi udelukkende får dæk hjem, som er af høj kvalitet, synes vi ikke, at det er rimeligt, at du skal betale overpriser hos os. Vi har derfor et mantra, der går på, at vi til hver en tid vil tilbyde vores kunder rimelige priser, så ingen bliver snydt på vores værksted. Kommer du til os for at købe nye dæk, kan du altså føle dig sikker på, at du kan købe dæk til en god kvalitet, der er til at betale sig fra.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.