Menu

Værksted

Es biler Nærum

Sælg din bil til os

Der er mangel på brugte biler, og derfor er du
sikret en god pris for din brugte bil hos os.

Sælg din bil til os og slip for en lang og omstændig salgsproces. Undgå besværlige kunder og vanskelige handelsvilkår. Vi straksoverfører ved afhentning, og afhenter din bil i det meste af landet.

Vi køber i hele Danmark

Vi har udkørende folk i hele Danmark, der besigtiger og klarer papirer og betaling på stedet.

Men for at give dig den bedst mulige pris, vil vi gerne forberede os og afstemme nogenlunde, inden vi kommer hjem tid dig.
Det kan klares via mail og telefon, og du skal blot sende flg. infomation til os:

Fordele

En mail sendt til [email protected] med følgende info:

Sammen med ovenstående, skal vi bede om minimum 3 billeder af bilen i profil udvendigt, samt minimum 1 billede indvendigt.

Billede6

Det får du fra os

På baggrund af din mail til os, tjekker vi markedsprisen på din bil, og du får i løbet af få timer et købstilbud fra os. Købstilbuddet er med forbehold for endelig besigtigelse, som blot er vores sikkerhed for at bilen er beskrevet korrekt.

Accepterer du vores tilbud, aftaler vi derefter det praktiske omkring levering/afhentning. Ved levering/afhentning sørger vi for alt det praktiske herunder afmelding af bil, og straksoverfører med det samme.

Kontakt os allerede i dag, på [email protected]
eller ved at ringe til os på 43 33 22 20

Vi køber din bil, også uden
at du køber en af os

Sælg din bil med lethed og tryghed til ES biler i Nærum

Har du overvejet at det er tid til at få skiftet bil? Så sælg din bil med lethed og tryghed. Der kan være mange grunde til at du vil skifte bil, eller helt droppe at have bil.

Sælg din bil i dag og oplev den nemme og bekvemme måde at skifte bil på. Kontakt os for en gratis vurdering og lad os hjælpe dig med at få mest muligt ud af din bilhandel.

Uanset om du ønsker at opgradere til en nyere model eller bare ønsker at skille dig af med din nuværende bil, er processen enkel og bekvem.

Sælg din bil - Biler købes af ES Biler

Skal du have solgt din bil ? Så sælg din bil til ES biler i Nærum

Der kan være mange grunde til du skal have solgt din bil, men hvordan kan du gribe det an? De fleste bilforhandlere står klar til at komme med et tilbud på din bil. Brugtbilsmarkedet har det seneste år været i stor vækst og igen ser det ud til at blive et af de bedste år nogensinde for brugte biler. Der er rigtig mange forhandlere der faktisk står og mangler brugte biler til videresalg, og derfor gerne vil købe din bil.

Skal du sælge din bil kan du ofte være tilbøjelig til at begrænse søgningen til de lokale forhandlere, og det kan betyde rigtig meget for den pris du får tilbudt. Prisen kan variere mange tusinde kroner fra område til område, da brugtbilsmarkedet er bestemt af område og efterspørgsel.

Når du skal sælge din bil, er det en god ide at få vurderet bilens tilstand og værdi, så du har en lille ide om hvad du skal forvente. Du kan også undersøge markedet for lignende biler, for at få en indikation på den aktuelle værdi.
ES-biler har et stort udvalg af brugte biler til salg. Sælg din bil til os vi køber gerne din brugte bil. Kontakt en sælger på tlf. 43332220 eller på mail [email protected]

Sælg din bil til ES Biler i Nærum

Opkøb af brugte biler foretages af mange forskellige.

Sælg din bil til bilforhandlere det er det nemmeste i sidste ende

Bilforhandlere, hvor opkøb af brugte biler er en del af deres forretning. Bilforhandlere tager også din bil i bytte hvis du har besluttet at du vil købe en ny bil. Vær opmærksom på du ikke altid du får den bedste pris selvom du køber en anden bil. Det kan være en god ide at få flere tilbud inden du sælger bilen til forhandleren. Mange bilforhandlere har efterhånden fået et elektronisk system til prissætning af biler. I systemet kan du indtaste dit registreringsnummer og få en bilvurdering, som du så kan forholde dig til.

Bilauktioner

Der findes flere forskellige bilauktioner både online og ved fremmøde. På bilauktioner kan alle typer bilen sættes til salg uanset stand, kilometer og alder. Du kan sætte en minimumspris for din bil, så bilen kun bliver solgt hvis der bydes den pris du har sat som minimum. Vær opmærksom på der opkræves et salær ved salg af bil på auktion. Salæret skal så fratrækkes det beløb du ender med at få for bilen.

Online-tjenester

Der findes et rigtig mange online tjenester, hvor du ved at registrere din nummerplade kan få en pris på din bil. Onlinetjenesterne scanner hele det danske marked og finder alle biler med sammenlignelige data. Summen af hele det danske marked vil bestemme prisen for din brugte bil. Det betyder altså ikke noget hvor i landet du bor. Hvis du accepterer prisen, er der flere forskellige måder på, hvordan de yderlige oplysninger omkring bilens stand skal oplyses. Onlinetjenesterne sender din bil ud til et stort net af bilforhandlere, der står klar til at købe din bil. En let måde at sælge sin brugte bil på, du kan altså starte salget af din bil hjemme fra sofaen.

Private personer

Private personer der har specialiseret sig i at opkøbe brugte biler for at sælge dem videre.

Vil du sælge din bil privat?

Du kan også vælge at sælger din bil privat. Det giver ofte mulighed for at få en højere pris. Det er dog kun få der tør give sig i kast med det. Der er flere årsager til det er, at mange syntes det er for tidskrævende. Du skal oprette annonce, dette koster ofte penge, og bruge tid på at besvare alle de mulige og umulige henvendelser der kommer på annoncen. En anden barriere er viden om biler og bilmarkedet. Usikkerhed på, om du har nok kendskab til bilen og bilmarkedet, til at kunne prisfastsætte værdien, og kunne forhandle med interesserede købere.
Mange frygter reklamationer. Når du sælger en bil privat, har du ikke noget ansvar i forhold til reklamation og garanti, men mange ønsker ikke at blive kontaktet af en køber omkring fejl og mangler. Vil du forsøge at sælge bilen selv, så sørg for at få lavet en bil salgskontrakt. Derudover er det køberens ansvar at få lavet en omregistrering af bilen, eller få den afmeldt indenfor 4 dage. Sker det ikke, kan du selv afmelde bilen ved motorstyrelsen. Det er vigtigt at få omregistreret din bil ift. ejerskab og ansvar. Derudover skal du have den overskydende registreringsafgift tilbage.

Skrottes

Er din bil så gammel at den faktisk skal skrottes, så findes der flere firmaer der kan klare det. Det er vigtigt at du vælger en autoriseret skrotplads, der er licenseret af myndighederne. Så kan du få den høje skrotpræmie.
I kampen mod miljøforurening og klimaforandringer, er skrotning af biler blevet en vigtig del af bæredygtige praksisser. Som en markant drivkraft for at øge antallet af skrotbiler, har Danmark indført en incitamentsordning i form af en skrotpræmie.

Der er altså mange muligheder for at komme af med din bil til den rigtige pris. Du skal bare bruge lidt tid på at undersøge de forskellige slagskanaler. Hvis du vil have mere for din bil når du sælger den så kan det være en god ide at sørge for at den er skinnende flot. Se hvor flot din bil kan komme til at se ud. Sælg din bil i dag til ES biler og oplev hvor nemt en bilhandel kan foregå. Vi søger for afmelding så du kan få vægtafgift og forsikring tilbage i en fart.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.