MIT ESBILER

Hvad er Flexleasing?

En flexleasingaftale, som er den primære form for leasing, vi tilbyder hos Elkjær & Sørensen, er for dig der ønsker en lækker bil, uden at skulle betale den dobbelte pris for at få danske plader på bilen. Med en flexleasingaftale betaler du kun en forholdsmæssig registreringsafgift, som er fordelt over den periode du leaser bilen. Den forholdsmæssige afgift afhænger af bilens kilometerstand, alderen på bilen samt den fulde registreringsafgift på den pågældende bil, såfremt den skulle indregistreres på fuld afgift. En flexleasingaftale kan tegnes både til private og til erhver.

Hvilke biler egner sig til flexleasing?

Flexleasing er giver primært mening, på dyrere biler, pga. den store besparelse på registreringsafgiften. En tommenfinger regel, er at en tilsvarende bil på fuld afgift i Danmark skal koste kr. 500.000 eller mere.

Værd at vide

Der er fordele og ulemper ved de fleste valg. Det gælder også flexleasing.

Fordele 

  • mindre kapitalbinding i forhold til tranditionelt bilkøb.
  • afskrivning kun på "stålet", ikke på en afgift også. Ergo er der penge at spare.
  • høj flexibilitet. Da bilen står uden afgift efter endt leasing, er den nemmere at afsætte.
  • billig forsikring, da kun bilen forsikres, afgiften gør ikke.

Ulemper

  • Du er selv ansvarlig for restværdi
  • Du er selv ansvarlig for vedligeholdeelse og evt reparationer. Dog tilbyder vi en teknisk garantiforsikring som tilvalg.

Skal vi finde en bil til dig?

Hos Elkjær & Sørensen, har vi konstant et lager af nyere brugte biler klar til omgående levering, hvoraf en del egner sig rigtig godt til flexleasing.
Du kan se vores nuværende lager her Gå til lagerliste

Men, i tillæg til det, har vi også hele Europa som vores lager. Konkret betyder det, at du via vores portal i samarbejde med Accept Leasing, kan søge efter din drømmebil ud fra nogle kriterier du indtaster, og du er samtidig sikret, kun at finde biler fra godkendte forhandlere hvor vi ved tingene er i orden, og der ikke er fejet noget ind under gulvtæppet.

Du kan med det samme se hvad det koster, inkl. en teknisk garantiforsikring såfremt uheldet skulle være ude.
Priserne du ser, er inkl. hjemtagning hertil, nummerplader og klargøring. Klik her eller på nedenstående Accept Leasing billede.


Søg flexleasing biler her
Vinterhjulskift

Det er tid til at skifte til vinterhjul.
Ring til os på tlf. 4333 2220 og bestil tid, eller book online nedenfor

BEMÆRK vi åbner lørdage fra og med d. 7/11