Menu

Værksted

Dit lokale værksted i Nordsjælland

Dit lokale værksted i Nordsjælland

Trænger din bil til et serviceeftersyn eller en kærlig hånd? Så bestil tid på vores bilværksted i Nærum nær Lyngby og Gentofte.

Hos Elkjær & Sørensen – Automester Nærum tager vi os altid godt af din bil. Hvad enten det er tid til at få skiftet dæk eller at købe nye helårsdæk, kan vi hjælpe dig med det på vores bilværksted. Du er altid velkommen til at køre ind forbi vores værksted inden for vores åbningstider, og ellers kan du også altid give os et kald for at bestille tid til at få din bil på værksted.

BILVÆRKSTED MED SERVICEN I TOP

Når du leverer din bil til os, kan du være sikker på, at den er i trygge og professionelle hænder. Vi har arbejdet med biler dagligt i en lang årrække, og vores dygtige mekanikere står klar til at give din bil en god behandling. Vi har ikke alene fokus på at give dig god service, men kvalitet er også et nøgleord hos os, når vi udfører vores daglige arbejde.

 Når din bil forlader vores værksted, kan du være sikker på, at alt spiller, og at vi har fundet de fejl, som der nu engang måtte være på bilen. Har du indleveret din bil på vores bilværksted for at få nye dæk, kan du være sikker på, at den kører som en drøm på vejene, når du forlader vores parkeringsplads, og at du har fået dæk på, der som minimum kan holde årstiden ud.

BILVÆRKSTED MED SERVICEN I TOP

Selvom vi har fokus på kvalitet og god service, behøver du ikke frygte, at vi tager overpriser for de opgaver, som vi udfører, når du indleverer din bil på vores værksted. At tilbyde en god service til samtlige af vores kunder indebærer for os også at udføre mekanikerydelser til en god og fair timepris. Når vi har din bil i vores hænder, tager vi os kærligt og professionelt af den, og du kommer alene til at betale en værkstedstimepris, som afspejler de reservedele og de arbejdstimer, som vi har lagt i arbejdet. Ikke andet, der får prisen til at stige unødigt.

BESTIL TID PÅ VORES VÆRKSTED NÆR GENTOFTE

Hvad enten du gerne vil have et serviceeftersyn til din bil, foretaget en reparation, købe nye dæk til bilen eller have os til at sætte de dæk på, som du har taget med hjemme fra dit skur, hører vi gerne fra dig. Er du i nærheden, er du velkommen til at stikke hovedet forbi vores bilværksted, og ellers kan du også altid fange os på telefon 43332220, hvis du ringer inden for vores åbningstider. Vil du gerne i kontakt med os derudover, kan du sende os en mail på [email protected]. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.