Menu

Værksted

Es biler Nærum

Tesla 3 Vinterhjul Tilbud

Vinterhjul komplet med gratis dækhotel

Da efterår og vinter nærmer sig, har vi lavet et kanon tilbud på vinterhjul til Tesla Model 3.
Der er tale om flotte Alufælge i enten Sort eller Anthrazit der er beregnet til vinterbrug, TPMS (dæktrykssensorer) samt kvalitets vinterdæk. Tilbuddet er inkl. samling, afbalancering samt montering på bilen.

Vi giver også GRATIS opbevaring af dine sommerhjul frem til foråret hvor de skal på igen.

Har du en Tesla Y? Så se vores tilbud på vinterhjul komplet til Tesla 3 ved at trykke her.

Få til tilbud til din bil

Hvornår skifter du til vinterdæk?

Hvorfor skifte til vinterdæk?

Tesla Model 3 Vinterhjul Tilbud

Husk vinterdæk og vinterhjul til din Tesla Model 3

Kørsel i en Tesla Model 3 om vinteren byder på unikke fordele takket være bilens elektriske drivlinje og avancerede teknologier. Dog skal du selv huske at købe tesla vinterdæk til din model 3. Kender du til “Traction Control og Regenerative Braking”? Tesla Model 3 er udstyret med de avancerede traction control-systemer. Disse forbedrer bilens håndtering på glatte veje. “Regenerativ” bremsning kan dog føles anderledes i koldt vejr, og nogle Teslakører foretrækker at justere indstillingen for en mere traditionel bremsningsfølelse.

Vinterhjul på Tesla-hjulene er specielt designet til at fungere bedre i kolde temperaturer. De har en blødere gummiblanding, der forbliver fleksibel, når temperaturen falder. Dette giver bedre greb på både våde og isede veje. TPMS (Tire Pressure Monitoring System) i Teslas vinterhjul inkluderer ofte TPMS-sensorer, som overvåger dæktrykket. Korrekt dæktryk er afgørende for optimal dækpræstation, især i koldt vejr, hvor dæktrykket kan falde. Dæk til vinterbrug har dybere mønstre og specielle riller (sipes). Disse riller er designet til effektivt at skubbe sne og vand væk fra dækket. Dette forbedrer trækkraften på bilen og mindsker risikoen for aquaplaning.

Hvis din Model 3 er udstyret med Dual Motor All-Wheel Drive, vil du opleve forbedret trækkraft på sne og is, da systemet dynamisk kan distribuere kraften mellem for- og baghjulene for optimal ydelse.

Ring mig op!

Vi kontakter dig inden for 48 timer.