MIT ESBILER

Dæk, dækservice og dækopbevaring

Hjulskift der passer til sæsonen

Vi anbefaler 2 årlige dækskift, der matcher årstiden. Det både af sikkerhedsmæssige årsager - din bil bremser simpelhen bedre på dæk tilpasset årstiden - men også af hensyn til din pengepung, da forkerte dæk til årstiden slides op hurtigere.

Vi anbefaler, at skifte til vinterdæk når temperaturerne falder til ca. 7 grader eller derunder. Det plejer at være omkring 1. november. Sommerdæk skal på igen ca. omkring påske.
Hjulskifte inkl. nulstilling af TPMS (dæktryksventiler der måler trykket i dækkene) koster kun fra kr. 395,-

Vi er lagerførende af kvalitetsdæk i de fleste størrelser

Hos Elkjær & Sørensen finder du dæk fra markedets bedste leverandører til din personbil, crossover, varevogn eller SUV/4x4, og vi står altid klar til at guide og vejlede dig i at finde de dæk, som passer bedst til dig og dit kørselsbehov. Vi kan fortælle dig om vejgreb, dækstøj, hastighed, belastning og meget mere.

Komplethjul, stålfælge og alufælge

Har du købt en ny bil, og har behov for et komplet sæt vinterhjul, -eller ønsker du blot nye fælge i et flottere design, kan vi også hjælpe med det. 
Kom ned til os, vi har en konfigurator så du på en skærm kan se hvordan det vil se ud på netop din bil.

Dækhotel - slip for opbevaring af dine hjul

Hos Elkjær & Sørensen Dækhotel & dækcenter kan du trygt få opbevaret dine dæk og hjul vinteren eller sommeren over.

På den måde slipper du for besværet med selv at fragte dine dæk frem og tilbage. Vi opbevarer dine dæk og hjul tørt og køligt, hvilket er optimalt for holdbarheden af dækkene.

Du er sikret hurtig ekspedition

Uanset om du selv har dine hjul med i bagagerummet, eller om du har dem opbevaret på vores dækhotel, så er vi ud over at være grundige også hurtige og effektive.
Du er sikret at komme til med det samme, og kan således planlægge derefter. Ofte er du kørt igen efter blot 20 minutter. Book tid nu

Vi har Drive In på akutte mindre opgaver

Det betyder at du blot kommer forbi hvis du har behov for hjælp til f.eks.:

  • få lappet et dæk
  • du skal ha' en ny pære
  • din rude har fået et stenslag
  • din bil mangler top op olie eller andre væsker
  • skal have skiftet et nøglebatteri

Vi har det bedste udstyr

Vi ved at det er vigtigt for bilens komfort og sikkerhed at bilens vejgreb altid er 100% optimeret. Derfor har vi også i det bedste og mest moderne udstyr, så vi kan montere og optimere dine dæk bedst muligt.
Vi kan håndtere alt fra småhjul på din trillebør til store dæk i op til 24".

Sporing af din bil

Vi har også det helt rigtige udstyr til sporing af din bil, nemlig et 3D laser sporingsapparat. Sporing kaldes også en 4-hjulsudmåling og sikre at bilens hjulvinkler står helt korrekt.

Det er en god idé af få foretaget en 4-hjulsudmåling (sporing) hvis bilen f.eks. har kørt over et stort bump eller hvis styretøjet på en anden måde er blevet skadet. Nogle af de indikationer du skal lægge mærke til eller tidspunkter hvor vi anbefaler at du får foretaget en 4-hjulsudmåling er f.eks.:

-Hvis bilens dæk bliver ikke slidt jævnt
-Du mærker slinger i bilen
-Rattet er skævt når du kører ligeud

Hvorfor spore sin bil?

Er dine hjul ikke sporet korrekt, så kan det gå udover din bils brændstoføkonomi, unødig slidtage af dine dæk og dine medtrafikanter i trafikken, da bilen kan være mindre sikker. En sporing af bilen kan altså forbedre økonomien og samtidig bliver bilen mere behagelig at køre i.

Skal vi lave en 4-hjulsudmåling på din bil? Så bestil en tid på vores værksted i dag. Book tid nu

Vinterhjulskift

Det er tid til at skifte til vinterhjul.
Ring til os på tlf. 4333 2220 og bestil tid, eller book online nedenfor

BEMÆRK vi åbner lørdage fra og med d. 7/11