MIT ESBILER

Velkommen hos Elkjær & Sørensen.

Hos os, finder du et topmoderne værksted hvor vi servicerer og reparerer alle bilmærker. Vi er så tæt på et autoriseret service værksted som overhovedet muligt, men samtidigt også billigere. Vi er en del af Automesterkæden og vores værksted certificeret E+. Det betyder dels at vi også kan håndtere din el eller hybridbil, samt at vi er underlagt en række krav i forhold til miljø og bæredygtighed.

Vi holder os up-to-date.

Vi har det nyeste og bedste testudstyr, ligesom vores mekanikere løbende gennemgår uddannelser, så vi altid er opdateret i et marked der er i konstant udvikling.
Vi sætter en ære i, at levere en høj kvalitet, og det bedst mulige serviceniveau.

Bevar fabriksgarantien

Vidste du, at du hos os kan få lavet service på din nye bil og fortsat bevare fabriksgarantien, og samtidig spare penge? Nej vel? -men det kan du. Og rent faktisk giver vi 3 års garanti på alle reservedele, som iøvrigt alle er OE kvalitet. Book tid nu

Nulstilling af TPMS

Vi hjælper dig med det samme

Vi hjælper dig med det samme

Skal din bil til service, have skiftet dæk eller repareres, skal du fortsat booke en tid, enten ved at ringe til os på tlf. 43332220 eller Book tid nu

Vi har Drive In på akutte mindre opgaver

Det betyder at du blot kommer forbi hvis du har behov for hjælp til f.eks.:

  • få lappet et dæk
  • du skal ha' en ny pære
  • din rude har fået et stenslag
  • din bil mangler top op olie eller andre væsker
  • skal have skiftet et nøglebatteri

Dækskift

Er skaden sket? Vi hjælper dig

Er uheldet ude og har din bil fået en skade? Så får vi dig hurtigt videre. Vi er fordelsværksted og har aftaler med alle forsikringsselskaber. Du kan som kunde frit vælge hvilket værksted du ønsker at få din bil lavet ved. Hos Elkjær & Sørensen takserer vi selv skaden og reparerer bilen efterfølgende. Således sikrer vi, at din bils skade håndteres korrekt hurtigst muligt.

Vi laver skader på alle bilmærker

Vi har erfaring med alle bilmærker og kan således også håndtere din bil. Vi stiller altid en gratis lånebil til din rådighed, når din bil får udbedret forsikringsskader hos os.
Ring til os på tlf. 43332220 eller book tid til din bils skade her. Book tid nu

 

forsikringsselskaber
Vinterhjulskift

Det er tid til at skifte til vinterhjul.
Ring til os på tlf. 4333 2220 og bestil tid, eller book online nedenfor

BEMÆRK vi åbner lørdage fra og med d. 7/11